Northern Cereals fremme økt produksjon av nordisk korn
«Korn, det er brødet. Korn eller ikke korn, det var liv eller død.» Knut Hamsun i Markens Grøde. I Nord-Norge har det vært dyrket...
Les merFå med deg siste nytt fra samarbeidet mellom Europas regioner.
«Korn, det er brødet. Korn eller ikke korn, det var liv eller død.» Knut Hamsun i Markens Grøde. I Nord-Norge har det vært dyrket...
Les merHverken elg, ulv eller jerv i barskogene i Indre Skandinavia bryr seg om de administrative grensene. Forskningsprosjektet GRENSEVILT sørger for at viltforvaltningen på begge...
Les merProsjektet «Kultursensitiv turisme i Arktis» – ARCTISEN – har utviklet støtte til små og mellomstore bedrifter som tilbyr innovative reiselivsprodukter og -tjenester i Arktis....
Les merCraft Go! er ett prosjekt som vil bidra til forretningsutvikling på basis av tradisjonelt håndverk og formgivning. De øker antallet jobber i selskaper, mikrobedrifter...
Les merHva smaker maten der du bor? Smaker det skog og mark – slik som bær og viltkjøtt? Kanskje smaker det vann og elv –...
Les merDe siste årene har bioøkonomi vokst frem som et moteord på lik linje med «sirkulær økonomi» og «det grønne skiftet». Gjennom RDI2Club-prosjektet har man...
Les merVil du se den fantastiske naturen i de nordlige delene av Finland, Norge og Sverige? Hva med å rulle igjennom landskapet med sykkel? Nå...
Les merI grenseområdet mellom Sverige og Norge ligger Skagerrak, et havområde med et unikt marint miljø, med høye naturverdier og marine nasjonalparker på begge sider...
Les merBakgrunn og forankring Tre sterke regioner hvor opplevelser innen matturisme er en viktig del av den strategiske forankringen. Trøndelag, Jämtland Härjedalen og Höga Kusten...
Les mer