Del dine bursdagshilsener med Østersjøstrategien!

30. oktober fyller Østersjøstrategien (EUSBSR) offisielt ti år. Dette er en gyllen anledning for alle som har deltatt i strategien til å dele effekten av samarbeidet og de gode resultatene.

Kommunikasjonsavdelingen i Østersjøstrategien kjører derfor en kort og effektiv SoMe-kampanje hvor alle er velkommen til å delta med sine bursdagshilsener via twitter og Facebook.

Kampanjen varer frem til 30. oktober.

LES MER: Østersjøstrategien samlet 800 deltagere til stordugnad om en bærekraftig fremtid

LES MER: Lanserer rapport fra Østersjøstrategiens årskonferanse

Slik gjør man det
Del et bilde eller noe du anser som relevant for strategien på Facebook/twitter og skriv en kort bursdagshilsen. Eksempelvis hva strategien har betydd for deg eller ditt prosjekt, og dine tanker om veien videre for Østersjøstrategien. Her er det rom for stor kreativitet! Språk er valgfritt.

Bruk også emneknaggen #EUSBSR10Years. Kommunikasjonsavdelingen i EUSBSR vil retvitre, dele og like alle innlegg med denne emneknaggen.

Dette er Østersjøstrategien
Gjennom Østersjøstrategien samarbeider landene rundt Østersjøen for å løse de grenseoverskridende utfordringene som regionen står overfor i dag. Strategien har definert tre innsatsområder: Redde havmiljøet, styrke kommunikasjonen, og økt velstand.

Østersjøstrategien var EUs aller første makroregionale strategi.

Les mer om Østersjøstrategiens bursdagskampanje HER.

EUs strategi for Østersjøregionen er et samarbeid mellom EUs medlemsstater rundt Østersjøen (Sverige, Danmark, Estland, Finland, Latvia, Litauen, Polen og Tyskland). Strategien åpner også for samarbeid med EUs naboland i regionen (Norge, Russland og Hviterussland).