Bli med og redd havet sammen med Ren Kystlinje

Du blir påvirket av hva andre gjør og andre blir påvirket av det du gjør. Det er jo litt fint å tenke på, for det betyr at vi alle kan være med å forandre på ting. Som for eksempel forsøplingen i havet.

Det er mange måter å gjøre det på, men én måte er å slutte å kaste ting i do. Det som går i do, kommer til et renseanlegg. Og selv om det er et supert renseanlegg, så er det ikke magisk. Det er laget for å rense tiss, bæsj og dopapir. Det klarer ikke å fikse alt.
Noen ganger er det lett å glemme at vi alle spiller en viktig rolle i den verden vi bor i. Hvis du blir med, så er vi en til.

PS: Filmen er produsert av Interreg-prosjektet Ren Kustlinje, et grenseregionalt samarbeid gjennom Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak for å redde miljøet i våre felles havområder.