Kommunikasjonsguru klar for Skandinavias Biogasskonferanse 2018

Skandinavias Biogasskonferanse 2018 nærmer seg med stormskritt. Nå har konferansen, som arrangeres av Interreg-prosjektet Biogass2020, kapret en ny høyaktuell foreleser.

Mette Nygård Havre ble i 2016 kåret til «Årets markedsfører» av Salgs- og reklameforeningen i Bergen. Denne prisen fikk hun etter å ha gjort avfall til noe gøy gjennom sin jobb som kommunikasjonssjef i renovasjonsselskapet BIR AS. Hun har gjort avfallsreduksjon til livsstil og startet i 2016 folkebevegelsen «Spis opp maten» som fra oktober 2017 blir en viktig del av hennes eget selskap Grønne Verdier. Mette har bakgrunn som journalist i TV2 og er en aktiv debattant i media.

Lær om historieformidling
Hennes brennende miljøengasjement har gjort at hun blant annet har fått Q-meieriene til å endre datomerkingen på melk til Best før, men ikke dårlig etter. Med nærmere 30 000 følgere i sosiale medier har hun fått mye kunnskap om hvordan motivere og inspirere til holdningsendringer. Mette brenner for å levendegjøre bedriftenes kjerneverdier for å skape de beste ambassadørene på arbeidsplassen – selvsagt med innspill som gjør alle til miljøpådrivere.

Med flere års erfaring som journalist og kommunikasjonssjef har Mette Nygård Havre opparbeidet seg unik kunnskap om historiefortelling og hva som slår an i media. 7. mars 2018 fikk Mette Hordaland fylkeskommune sin årlige miljøpris. Under Skandinavias Biogasskonferanse deler hun sine beste råd og tips for hvordan organisasjoner best jobber sammen med media.

LES OGSÅ: Det er faktisk ikke nok å gjøre en god jobb. Du må fortelle om det også.

Samler hele verdikjeden i Fredrikstad
Skandinavias Biogasskonferanse 2020 byr på foredrag, utstillere, matchmaking, studieturer, festmiddag og interessante workshops.

Det er med andre ord duket for store muligheter for nettverksbygging med aktører fra hele biogassens verdikjede når Biogass2020 for tredje gang samler Biogass-aktører til en stor årlig konferanse.

Konferansen samler et bredt utvalg av aktører innenfor biogassens verdikjede, men med hovedfokus på transport, nye markeder og sirkulær økonomi. Her vil du møte aktører fra bedrifter, interesseorganisasjoner, forskere, politikere, kommuner og alle partnerene i Biogas2020-prosjektet. Dagene byr på nåde nasjonale og internasjonale erfaringer, inspirasjon til nye samarbeid og networking med aktører fra både Danmark, Sverige og Norge.

Mer enn 30 foredragsholdere på tre scener
Den 25. april vil konferansen bli oppdelt i 3 spor, hvor det vil komme mer enn 30 foredragsholdere og fortelle om deres erfaringer og gi inspirasjon til forskjellige nye aspekter i biogassens verdikjede. Dagen etter inviteres deltakerne til å besøke Borregård, Fevar KF eller NIBIO / NMBU Biogasslaboratorium, samme alle leder an i utviklingen av biogass som en tilgjengelig og bærekraftig erstatning for fossile råstoff.

Vil du delta på konferansen. Klikk her for å lese mer om det spennende programmet og for å melde deg på. Men skynd deg! Påmeldingsfristen er 18. april.