Skandinaviske biogass-aktører samles i Fredrikstad

Det er med andre ord duket for store muligheter for nettverksbygging med aktører fra hele biogassens verdikjede når Interreg-prosjektet Biogass2020 for tredje gang samler Biogass-aktører til en stor årlig konferanse.

Konferansen samler et bredt utvalg av aktører innenfor biogassens verdikjede, men med hovedfokus på transport, nye markeder og sirkulær økonomi. Her vil du møte aktører fra bedrifter, interesseorganisasjoner, forskere, politikere, kommuner og alle partnerene i Biogas2020-prosjektet. Dagene byr på nåde nasjonale og internasjonale erfaringer, inspirasjon til nye samarbeid og networking med aktører fra både Danmark, Sverige og Norge.

Mer enn 30 foredragsholdere på tre scener
Den 25. april vil konferansen bli oppdelt i 3 spor, hvor det vil komme mer enn 30 foredragsholdere og fortelle om deres erfaringer og gi inspirasjon til forskjellige nye aspekter i biogassens verdikjede. Dagen etter inviteres deltakerne til å besøke Borregård, Fevar KF eller NIBIO / NMBU Biogasslaboratorium, samme alle leder an i utviklingen av biogass som en tilgjengelig og bærekraftig erstatning for fossile råstoff.

Vil du delta på konferansen. Klikk her for å lese mer om det spennende programmet og for å melde deg på.