Inviterer til kommunikasjons-webinar

Interreg-samarbeidet på tvers av landegrenser handler om å skape resultater. Hver eneste dag legger aktører i hele Europa ned en innsats for smartere samfunn, innovasjon, vekst, bærekraft og sosial inkludering. Nå intensiverer Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak arbeidet med å fortelle historien om samarbeidet, og ikke minst formidlingen av resultatene fra de ulike samarbeidsprosjektene. Gjennom kampanjen Gå over grensen skal programmet legge til rette for at aktører i Sverige, Danmark og Norge forteller en felles historie om samarbeidet i regionen.

Kampanjen starter med et lanseringswebinar 11. desember. I webinaret får du vite mer om kampanjen og tilgang til nyttige verktøy i kommunikasjonsarbeidet. Interreg-prosjektenes bidrag til FNs bærekraftsmål.

Webinaret avholdes på både svensk og dansk. Meld deg på her.