Er Norden verdens mest integrerte region?

Hvordan skal virksomheter i Øresund-Kattegat-Skagerrak-regionen overbevise internasjonal arbeidskraft om å jobbe for dem? Hvordan skal jobbsøkere gjøre seg synlige utenfor landets grenser? Hva er hemmeligheten når Interreg-prosjektet Nordisk Jobbstart+ får mer enn 1000 personer i jobb på tvers av landegrensene i Norge, Sverige og Danmark?

Disse spørsmålene står i sentrum for diskusjonene under seminaret «Norden: verdens mest integrerte region – or not?», som går av stabelen den 20. juni hos Nordisk Ministerråd i København.

I løpet av seminaret skal en rekke foredragsholdere presentere sine perspektiver på hvordan vi sammen kan knytte det nordiske arbeidsmarkedet enda tettere sammen og utnytte mulighetene som allerede finnes på tvers av landegrensene.

Arrangementet er gratis. Klikk her for mer informasjon.