Nye muligheter for støtte til Europa-samarbeid

Gjennom Interreg Europe bidrar prosjektdeltagere fra hele Europa til å gjøre hverdagen bedre for mer enn en halv milliard innbyggere. Den tredje utlysningen av økonomisk støtte til alleuropeiske samarbeidsprosjekter åpnet 1. mars, med søknadsfrist 30. juni. Søknadspakken med relevant dokumentasjon og hjelpemidler er publisert på programmets nettsider. Pakken består av søknadskriterier, oppdatert programmanual og maler for partnererklæringer og støttebrev.

Last ned søknadspakken her.

LES MER: Her har vi samlet de beste rådene for å lykkes med Interreg Europe-søknaden

Du kan også sjekke relevans og støtteberettigelse via programmets onlineverktøy. I neste steg gis prosjektet personlig feedback, enten via mail, telefon eller Skype.

Vil du vite mer om hvordan Norges transnasjonale og alleuropeiske samarbeid med partnere fra hele Europa bidrar til en smartere, mer inkluderende og mer bærekraftig samfunnsutvikling? Da bør du ta turen til mobiliseringsseminar for Interreg B- og C-programmene på Gardermoen 16. mars. Meld deg på innen 10. mars.

På Interreg Europes nettsider får du i tillegg tilgang til en database og forum for utveksling av prosjektideer og partnersøk. Interreg Europe er også aktivt til stede på Facebook og Twitter. Du kan også la deg inspirere av aktive Interreg Europe-prosjekter med norsk deltagelse i vår prosjektdatabase.

Husk at du også kan kontakte nasjonalt kontaktpunkt for programmet for råd og veiledning. Kontaktinformasjon finner du under denne artikkelen.

23. mars inviterer inviterer Interreg Europe til to dager med inspirasjon og informasjon i Valetta, Malta. I løpet av konferansen «Europe, let’s cooperate!» får deltakerne innsikt i hvordan interregionalt samarbeid i Europa styrker forskning og utvikling, konkurransekraft og bidrar til bærekraftig og miljøvennlig vekst.

I løpet av konferansen får potensielle prosjektsøkere veiledning, og det er også satt av tid til nettverksbygging og utveksling av ideer og erfaringer.

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her.