Massiv interesse for nytt Kolarctic-program

I årene fram mot 2020 skal programmet bidra med 63,4 millioner euro i støtte til samarbeidsprosjekter i nordområdene i Norge, Sverige, Finland og Russland. Fra norsk side bidrar statlige, regionale og lokale myndigheter, samt private aktører, med til sammen 14 millioner euro til norske prosjektutviklere.

Den første utlysningen i naboskapprogrammet åpnet 23. januar 2017. Frist for å søke om støtte er satt til 15. mars 2017.

I forbindelse med utlysningen har programmet arrangert en informasjonsturné med møter i Rovaniemi, Ivalo, Murmansk, Arkhangelsk, Naryan-Mar, Apatity, Luleå, Haparanda, Kirkenes, Bodø, Tromsø og Narvik. Blant deltakerne fantes både lokale, regionale og nasjonale myndigheter, bedrifter og private entreprenører, universiteter og høgskoler, interesseorganisasjoner, forskningsinstitusjoner, næringshager og innovatører.

Her kan du se en liste over alle som deltok på informasjonsmøtene. Kanskje finnes din neste samarbeidspartner på listen?