Få nyttig informasjon om mulighetene i nye Kolarctic

kolartic-logo

Opprinnelig publisert 12. januar. Oppdatert med nye møtedatoer i Kirkenes, Narvik og Tromsø.

I årene fram mot 2020 skal Kolarctic-programmet bidra med 63,4 millioner euro i støtte til samarbeidsprosjekter i nordområdene i Norge, Sverige og Finland, samt i det nordvestlige Russland. Den første utlysningen av økonomisk støtte åpner 23. januar. Samme dag starter Kolarctic Norge sin turné for å spre kunnskap om programmets innsatsområder, målsettinger og søknadsprosess.

På norsk side arrangeres det informasjonsmøter i:

LES MER: Ny boost for samarbeidet med mellom nordiske naboer og Russland.

Kolarctic finansierer prosjekter som bidrar til utvikling og samarbeid mellom nabolandene Norge, Sverige, Finland og Russland. Programmet fremmer attraktivitet og bærekraftig økonomisk utvikling i en sårbar region med arktisk særpreg og store naturressurser. Kolarctic er delfinansiert av EU gjennom European Neighbourhood Instrument (ENI CBC), Finland, Sverige, Russland og Norge.