Tilbake

Få med deg kunnskapen fra Nordsjøregionen

Prosjektrådgiver Jesper Jönsson udner Interwork 2016. Foto: Nordsjøprogrammet

Vil du lære om hvordan Interreg bidrar til innovasjon, økonomisk vekst, bærekraft og mobilitet i Nordsjøregionen? Nå får du tilgang til alle presentasjonene fra Nordsjø-programmets prosjektworkshop i Gøteborg.

Den tredje utlysningen i Interreg Nordsjøprogrammet åpnet 15. november. Samme dag møttes mer enn 100 prosjektutviklere fra hele programområdet til et nytt interwork-event i regi av programmet.

Gikk du glipp av arrangementet? Ikke fortvil. Nå er alle presentasjoner gjort tilgjengelig for alle som ønsker å bidra til det transnasjonale samarbeidet rundt et av verdens viktigste havområder. Gjennom presentasjonene får du nyttig informasjon om hvordan du utvikler en vellykket Interreg-søknad.

Presentasjonene finner du her.

nsrp-at-a-glance

 

Tilbake