Si hei til Europa

Interreg Europe lanserte denne uken sine nye nettsider. Her får du all relevant informasjon om det alleuropeiske programmet, hvor Norge samarbeider med 28 EU-land og Sveits.

Via de nye nettsidene får du også tilgang til programmets eget nettsamfunn, hvor du kan komme i kontakt med prosjektutviklere, lese prosjektideer og komme med egne forslag til hvordan Europas regioner kan styrke forskning og utvikling, legge til rette for større konkurransekraft, takle omstillingen til lavkarbonøkonomien og sikre god forvaltning av miljøressursene.

Om Interreg Europe

Interreg Europe dekker 4 751 258 kvadratkilometer og omfatter 504 315 346 innbyggere i 28 EU-land, Sveits og Norge. Som forløperen Interreg IV (2007 – 2014) er programmets overordnede formål at regionene skal utveksle erfaringer og overføre «god praksis». I tillegg til å fremme sosial og økonomisk integrasjon over landegrensene gjennom regionalt samarbeid, understøtter det nye programforslaget Europa 2020-strategien; EUs strategi for bærekraftig vekst og sysselsetting i tiårsperioden mellom 2010 og 2020.

LES OGSÅ: God norsk søking til Interreg Europe