Laster Kalender

« Alle Kalender

  • Dette event har allerede funnet sted.

ØKS – Utlysning 2024:1

januar 12 @ 08:00 februar 8 @ 17:00

Søknadsrunde 2024:1

logo

Fra 12. januar til 8. februar 2024 tar Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak i mot søknader om å drive hovedprosjekter.

Prosjekter som ønsker å søke midler må velge et innsatsområde.

Overvåkingsutvalget har vedtatt at søknadsrunde 2024:1 skal åpnes for søknader om støtte til hovedprosjekter innen tiltaksområdene grønn omstilling (med særlig fokus på klimatilpasning og risikoreduksjon), transport og mobilitet samt en grenseløs arbeidskraft. marked og i alle geografiske delområder, med både EU-midler og norske IR-midler (dog med et fortsatt tak innenfor norske IR-midler på 200.000 euro per prosjekt).

Hovedprosjekter kan vare i inntil tre år. Det er mulig å søke om midler innenfor en av tre undergeografier, dvs. samlet innenfor Öresund-Kattegat-Skagerrak, eller kun Öresund (med regionene Skåne, Hovedstaden og Sjælland) eller kun Kattegat-Skagerrak (med regionene Halland, Västra Götaland , Østfold , Akershus, Buskerud, Oslo, Agder, Vestfold, Telemark, Nordjylland og Midtjylland).

Alle typer aktører kan søke om støtte, det vil si både offentlige og private. Enkeltpersonforetak og privatpersoner kan imidlertid ikke søke om støtte.

Alle tilgjengelige midler i programmet vil bli uthevet. Svenske og danske partnere har mulighet til å få finansiert 60 prosent av kostnadene i prosjektet. Norske partnere kan få finansiert 50 prosent av kostnadene. Det gjelder imidlertid et maksimumsbeløp på 200.000 euro i etterspurte norske midler per prosjekt.

Rådgivning hele året

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak tar imot søknader til hovedprosjekter under søknadsrunden, men våre rådgivere er tilgjengelige for råd og tilbakemeldinger hele året. Et utkast til en prosjektsøknad må være til rådighet senest to uker før søknadsfristen utløper for at vi skal kunne gi deg tilbakemelding.

Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak

Vis Arrangør nettside