Laster Kalender

« Alle Kalender

  • Dette event har allerede funnet sted.

ØKS: 1. søknadsrunde 2023

23. januar 2023 @ 00:00 17. februar 2023 @ 00:00

Fra 23. januar til 17. februar 2023 tar Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak i mot søknader om å drive et hovedprosjekt.

Alle fire tiltaksområdene og tilhørende spesifikke mål er åpne for søknader. Satsingsområdene er Innovasjon og entreprenørskap, Grønn omstilling, Transport og mobilitet og Grenseløst arbeidsmarked.

Du kan søke støtte på alle tre delområdene, d.v.s. samlet innenfor Øresund-Kattegat-Skagerrak, Øresund (med regionene Skåne, Hovedstaden og Sjælland) eller Kattegat-Skagerrak (med regionene Halland, Västra Götaland, Viken, Oslo, Agder, Vestfold og Telemark, Nordjylland og Midtjylland).

Alle typer aktører kan søke om støtte, d.v.s. både offentlig og privat. Enkeltpersonsforetak og privatpersoner kan ikke søke om støtte.

Alle tilgjengelige midler i programmet vil bli offentliggjort. Danske og svenske partnere har mulighet til å få inntil 60 prosent av kostnadene finansiert. Norske partnere kan finansiere 50 prosent av kostnadene. Vi gjør oppmerksom på at vi i dag har begrensede norske Interreg-midler. Vi ønsker derfor at prosjekter med norske partnere tar kontakt med våre prosjektrådgivere og økonomer

Bruk e-tjenesten Min Søknad

Det er i e-tjenesten Min søknad du legger inn all informasjon som skal være med i din prosjektsøknad. Søknadsskjemaet består av ulike deler med spørsmål som skal fylles ut, og til hvert spørsmål er det informasjonstekster og forklaringer på hva som skal være med i svarene.

For norske partnere

Norske partnere skal registrere seg på Regionalforvaltning.no og sende inn en separat søknad. Filmen Regionalforvaltning for ÖKS finnes her: værktøjer

Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak

Vis Arrangør nettside