Siste sjanse til å søke prosjektmidler fra Interreg NPAs 5. utlysning

Den femte utlysningen til Interreg Nordlig Periferi og Arktis programmet avsluttes kl.12:00 CET 30. september 2024. Det er dermed litt over en uke igjen til søknadsfristen for prosjekter. Nytt kontaktpunkt for programmet er klar til å bistå dersom du har spørsmål til utlysningen.

Utlysningen er åpen for alle 3 prioriteringer, med prosjektkrav, vilkår og betingelser for søknad beskrevet på nettsiden. De tre prioriteringene er:

Kart over programområdet for Interreg Nordlig Periferi og Arktis
Programområdet Interreg NPA spenner over 7 programpartnerland i Nord-Atlanteren, fra Vest-Irland til Nord-Skandinavia. Illustrasjon: Interreg NPA

Om Interreg NPA

Interreg Nordlig Periferi og Arktis skal bidra til å sikre en grønn og bærekraftig fremtid gjennom transnasjonalt samarbeid. Programmet fremmer samarbeid på tvers regionene gjennom prosjekter hvor man kan løse konkrete, stedsbaserte utfordringer og utvikle nye løsninger sammen med andre.

Send elektronisk søknad innen 30. september 2024 kl. 12.00 CET

Søknader må sendes innen fristen gjennom det elektroniske overvåkingssystemet Jems.

Vær oppmerksom på oppdateringen om tilgjengeligheten av finansiering for organisasjoner fra ikke-EU-medlemsstater.

Mer informasjon finnes på Interreg NPAs hjemmeside.

Nytt kontaktpunkt for Interreg NPA i Norge

Interreg NPA har også et nytt regionalt kontaktpunkt i Norge: Thomas Daniel Solhaug Baker ved Nordland fylkeskommune.

portrettfoto Thomas Daniel Solhaug Baker
Thomas Daniel Solhaug Baker, Kontaktpunkt for Interreg Nordlig Periferi og Arktis for Nordland fylkeskommune. Foto: Bodø 2024 Europeisk kulturhovedstad.

Mitt navn er Thomas, jeg flyttet fra England til Norge i 2020, og har tidligere jobbet som trainee ved internasjonalt kontor i Nordland fylkeskommune, og som europeisk finansieringsrådgiver i Bodø2024 Europeisk kulturhovedstad.

Jeg vil oppfordre folk med gode prosjektideer innenfor de tre prioritetsområdene til å søke prosjektmidler fra Interreg NPA.

Det er viktig med gode samarbeidsprosjekter for å løse utfordringer i NPA-området, hvor så få kan ha så stor innvirkning. Kontakt meg dersom du har spørsmål om programmet og utlysningen.

Kontakt

Thomas Baker

Nordland fylkeskommune

+47 951 52 901

thobak@nfk.no

Regionalt kontaktpunkt for Interreg Nordlig Periferi og Arktis