Mulighet til å finne samarbeidspartnere i Europa

Neste mulighet for prosjektsøknader til Interreg Europe lanseres på årskonferansen 20 – 21. mars 2024 i Antwerpen i Belgia. Det er mulig å registrere seg allerede nå og norske aktører oppfordres til å delta. På konferansen vil man få nyttig informasjon om neste søknadsrunde og nye partnerland. Her kan norske kommuner, fylkeskommuner, næringsorganisasjoner og FoU-institusjoner knytte kontakter med samarbeidspartnere i Europa.

Konferansen «Europe, let’s cooperate!» vil samle folk fra hele Europa for å finne ut hvordan man kan dra nytte av interregionalt samarbeid og lansere den tredje utlysningen av støtte til prosjekter med søknadsfrist 7. juni.

Dette er også en anledning til å møte og bli kjent med de nye landene som slutter seg til Interreg Europe: Albania, Bosnia-Hercegovina, Moldova, Montenegro, Nord-Makedonia, Serbia og Ukraina. Det er dermed flere samarbeidsmuligheter tilgjengelig enn noen gang!

Hva kan du forvente

…og mer! Se #europecooperates-nettstedet for detaljer og registrer deg nå!

Forhåndsregistrering er nødvendig. Påmeldingen er åpen til 5. mars 2024.

Arrangementet er fysisk for å muliggjøre nettverksbygging ansikt til ansikt, praktiske interaktive økter, samt studiebesøk til inspirerende steder i og rundt Antwerpen.

Oppfordrer norske aktører til å delta

portrettbilde av Jon Halvard Eide
Jon Halvard Eide, rådgiver for internasjonalisering i Agder fylkeskommune.

Ny søknadsrunde blir lansert i Antwerpen 20. – 21. mars i år, sier Jon Halvard Eide, rådgiver for internasjonalisering i Agder fylkeskommune og nasjonalt kontaktpunkt for Interreg Europe. 

Jeg mener det er relevant for norske fylkeskommuner, kommuner, næringsorganisasjoner og FoU-institusjoner å delta på dette arrangementer. Her vil man lære om neste søknadsrunde og få muligheter til å etablere kontakter og bygge nettverk med samarbeidspartnere i Europa, legger Eide til.

Kontakt

Jon Halvard Eide

Agder fylkeskommune

+47 91 69 75 22

Jon.Halvard.Eide@agderfk.no

Nasjonalt kontaktpunkt for Interreg Europe