Skal du søke om støttemidler? Nordsjøprogrammet hjelper deg i gang

Vurderer du å søke om støttemidler i det nye Nordsjøprogrammet? Da kan det være smart å sette seg inn det å definere og bruke resultatindikatorer i søknaden. Nordsjøprogrammet hjelper potensielle søkere i gang ved å arrangere webinar med dette som hovedtema allerede tirsdag 22. februar 2022.

På webinaret «Hvordan arbeide med resultatindikatorer» presenteres alt du trenger å vite om resultatindikatorer. Webinaret er relevant for både småskala prosjekter og fullskala prosjekter. Videre er det nyttig for de som nå ønsker å melde sin interesse.

Utlysning av småskala og fullskala prosjekter i Nordsjøprogrammet finnes her.

Hvorfor fokusere på indikatorer?

En god og logisk prosjektflyt og riktig bruk av resultatindikatorer er nøkkelen til en vellykket søknad. For å jobbe med resultatindikatorer må du forstå nøyaktig hvordan de er definert og brukt i det nye programmet. Som for eksempel hvordan resultater er forskjellig fra leveranser.

Andre viktige spørsmål man kan få svar på er hvorvidt du bør bruke én indikator per arbeidspakke, eller om du kan inkludere flere. Behøver du å identifisere leveranser dersom du skal melde interesse?

Nordsjøprogrammet gir veiledning om resultatindikatorer og eksempler på hvordan de kan brukes. De vil også svare på spørsmål.