Nytt fra Interreg Europe – Si din mening!

Nå kan du delta på ulike matchmaking-sesjoner og si din mening om hvilke tema politikklæringsplattformen skal prioritere og hvilke formater du foretrekker. Arrangementet foregår 18. februar 2022 som en del av programmets Policy Learning week

Søk om deltakelse på matchmaking-sesjoner

Matchmaking-sesjonene er tematiske diskusjoner organisert og moderert av ekspertene som er knyttet til politikklæringsplattformen. I to timers sesjoner deler deltakerne erfaringer og konkrete råd til hvordan man kan løse utfordringer relatert til regionale utviklingsspørsmål.

Les mer om mulighetene for å søke om deltakelse på matchmaking-sesjoner her.

Hvem kan søke om å delta?

Matchmaking-sesjonene er spesielt rettet mot personer som representerer regionale myndigheter som ønsker å teste ut interregionale læringsmuligheter.

Få mer informasjon om Interreg Europe her