Ledig praktikantstilling ved NPA-programmets hovedsekretariat

Nordlig Periferi og Arktis-programmet søker nå etter en praktikant. Hovedoppgaven for vedkommende vil være å samle inn og spre programmets resultater via ulike informasjonskanaler.

Kontraktsperioden løper på tre måneder (Juni til september) og praktikanten vil ha arbeidssted ved sekretariatets hovedkontor i København.

Kandidaten bør helst være nyutdannet ved et av universitetene innenfor Nordlig Periferi og Arktis-regionen. Praktikanten bør ha bodd i regionen over lengre tid, ha god områdekjennskap samt kunnskap om regionens særskilte utfordringer.

Ønskede kvalifikasjoner er gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Personen må kunne snakke og skrive engelsk flytende, ha et åpent sinn og trives med å være i kontakt med folk. Den ideelle kandidaten har god IT-forståelse og erfaring med digital innholdsproduksjon, også for SoMe-kanaler. 

Det er en fordel å ha jobbet med europeisk regionalforvaltning, eller å ha en interesse for EU-programmer og prosjektforvaltning.

For flere detaljer om arbeidsoppgaver og ansettelsesvilkår, se lenke til stillingsutlysningen HER.

Søknad og CV sendes til NPA-programmets hovedsekretariat: secretariat@interreg-npa.eu. Merk søknaden med «Internship 2019» i emnefeltet. Frist for å sende inn søknad er 31. Mai 2019.

Intervjuer i forbindelse med stillingen gjennomføres i uke 23.

Om du har spørsmål vedrørende stillingen, vennligst kontakt Michaela Gaifami, programsjef for informasjon og kommunikasjon. Telefon: +45 3283 3784 eller +45 25112344. Epost: michaela.gaifami@interreg-npa.eu.