Registrer deg nå til Østersjøstrategiens årskonferanse

Registreringen for årets årskonferanse åpnet den 28 mars og varer fram til 15 mai.

Konferansen går av stabelen den 12-13 juni i den historiske hansabyen Gdansk i Polen. Tema for årets konferanse er sirkulærøkonomi og delingsøkonomi som svar på demografiske og miljømessige utfordringer i Østersjøen.

I løpet av to dager har du anledning til å velge mellom hele 19 ulike seminarer med et bredt spekter av ulike temaer som støtter konferansens overordnede profil. Gjennom konferansen får du anledning til å lære mer om sirkulær- og delingsøkonomiens potensial og virkeområde innenfor mange områder som helse, mat, turisme, byer, bioøkonomi, industri, utdanning, migrasjon, arbeidsmarkedet og demografi.

Konferansen gir deltagerne anledning til å bli med i nettverkslandsbyen hvor de påmeldte kan møte ulike aktører med ansvar for Østersjøstrategiens arbeid.

Konferansen arrangeres av den polske provinsen Pomorskie og Baltic Sea State Subregional Cooperation (BSSSC) hvor Norge har formannskap for inneværende periode.

For påmelding, følg linken HER.