Lech Wałęsa åpner BSSSCs årskonferanse

I samarbeid med det pommerske voivodskap inviterer BSSSC (Baltic Sea States Subregional Cooperation) til årskonferanse i Gdansk, Polen. Årskonferansen er BSSSCs viktigste arena for utveksling av ideer og diskusjon av felles utfordringer i Østersjøregionen. Årets konferanse går av stabelen 10. – 12. september, og påmeldingen har allerede åpnet.

Lech Wałęsa.

Konferansen, som har solidaritet som ett av temaene, åpnes av Lech Wałęsa, vinner av Nobels fredspris og tidligere president i Polen. Det foreløpige programmet byr på interessante foredrag, paneldebatter og rikelige muligheter til å pleie nettverk med sentrale aktører fra hele Østersjøregionen.

Om BSSSC
Baltic Sea States Subregional Cooperation (BSSSC) er en politisk nettverksorganisasjon for regionene rundt Østersjøen. BSSSC ble etablert i 1993 i Stavanger.

Organisasjonen skal ivareta regionenes interesser overfor nasjonale myndigheter i de ulike landene og overfor EU-systemet.

Leder av kontaktutvalget i Østlandssamarbeidet, fylkesordfører i Buskerud Roger Ryberg, er president i BSSSC mens Østlandssamarbeidet har ansvar for sekretariatet i samarbeid med Buskerud fylkeskommune.