Gjør deg klar for det som kan bli siste utlysning

For å hjelpe potensielle søkere på vei mot en god prosjektsøknad, arrangerer Interreg Europe den 22. mars 2018 en egen nettverks- og partnersøkdag i Brussel, nærmere bestemt på les Ateliers des Tanneurs. Dette er det fjerde såkalte Europe, let’s cooperate!-arrangementet i rekken.

Fram mot den 22. mars ventes ny og oppdatert informasjon om den kommende utlysningen. På samlingen i Brussel vil du kunne møte kolleger, la deg inspirere og finne partnerkommuner, -byer eller regioner fra Europa som deler dine utfordringer og problemstillinger. Kanskje kan du til og med finne de riktige partnerne til nettopp din prosjektidé.

Sekretariatet vil også kunne svare på eventuelle spørsmål du har, knyttet til prosjektidéen din.

– Om du har en konkret idé, bør du forhåndsbooke ditt eget nettverksbord, slik at du er godt synlig og lett tilgjengelig for eventuelle prosjektpartnere, anbefaler Interreg Europe-sekretariatet.

Påmelding til Europe, let’s cooperate! vil åpne snart. Interreg.no kommer med mer informasjon.