Viser fram grønn skandinavisk vekst i Brussel

OPPDATERT: Det er fortsatt ledige plasser til arrangementet. Følg lenken nederst i artikkelen for å melde deg på.

De skandinaviske landene er blant de mest omstillingsdyktige i verden. De samme landene er også i førersetet i det grønne skiftet. Mange land ser derfor til Norge, Sverige og Danmark for å finne gode eksempler på grønn innovasjon og bærekraftige vekststrategier. I et seminar under European Week of Regions and Cities (EWRC) – verdens største konferanse for regional og lokal utvikling – rettes fokuset mot rollen Interreg-samarbeidet spiller i utviklingen av et grønnere Skandinavia.

På seminaret presenteres flere gode eksempler på hvordan Interreg-samarbeidet mellom skandinaviske naboer bidrar til en grønnere og enklere hverdag for flere millioner innbyggere.

Les mer om seminaret og meld deg på her.