Nye muligheter for grenseløst samarbeid i nord

Søknadsfristen i denne utlysningen er satt til 28. februar 2018. Alle søkere oppfordres til å lese gjennom programmanualen for for beskrivelse av innsatsområder, samt informasjon om hvem som kan søke og hvordan man går fram i søknadsprosessen.

I forbindelse med utlysningen arrangerer Nordlig Periferi og Arktis seminar for søkere. Seminaret vil tilby tekniske økter på søknadsskjema, budsjett og partnerskap. Seminaret vil bli gjennomført som en kombinasjon av presentasjon av fakta og online eMS-opplæring. Registreringen er åpen og plassen er begrenset til en person per prosjektsknad. Les mer ved å følge lenken under.

Seminar for søkere

 

Endelig beslutning av hvilke prosjekter som får støtte skjer i forbindelse med overvåkningskomiteens møte 13. juni 2018.