Tilbake

Lær deg kunsten å rapportere

Prosjektrapportering trenger ikke å være vanskelig. Nå får partnere i Nordsjøprogrammet veiledning i programmets rapporteringssystem.

God og konsistent rapportering er avgjørende for å innfri vilkårene for støtte fra Nordsjøprogrammet. I likhet med en rekke andre Interreg-program har Nordsjø-programmet innført et nettbasert rapporteringverktøy for å forenkle arbeidsprosessen og gjøre arbeidsbyrden enklere for prosjektdeltakere med rapporteringsansvar.

18. mai går alle partnere i prosjekter som er støttet av Nordsjøprogrammet lære mer om verdien av god prosjektrapportering. Da inviterer programsekretariatet til et praktisk rettet kurs i prosjektrapportering. I løpet av dagen gis det nyttig bistand rettet mot prosjektdeltakere med ansvar for å rapportere om framdrift, aktiviteter og økonomi i prosjekter.

Kurset arrangeres i Malmö. Meld deg på innen 9. mai.

Tilbake