Nå kan du melde deg på Nordsjøkonferansen 2017

Nordsjøkonferansen samler hvert år prosjektutviklere, beslutningstakere og andre interessenter som arbeider for smart og bærekraftig utvikling av Nordsjøregionen. Årets utgave av konferansen går av stabelen 28. til 30. juni i den sjarmerende middelalderbyen Göttingen i Niedersachsen, Tyskland.

Fullstendig program for konferansen finner du under denne artikkelen.

Tema for årets konferanse er «Bærekraftige vekstkorridorer». Som tidligere år legges det opp til opp til to tettpakkede dager med nettverksbygging, utflukter, workshops og spennende foredrag. Forut for konferansen arrangerer Nordsjøprogrammet et nytt Interwork-event, et prosjektverksted som retter seg mot aktører som planlegger å sende inn en prosjektskisse (expression of interest) i forbindelse med programmets fjerde utlysning av støtte til samarbeidsprosjekter i Nordsjøregionen. Mer informasjon finner du i programmet og på Nordsjøprogrammets nettsider.

Klikk her for å melde deg på konferansen.