Hipp hurra for jubilanten!

I morgen og onsdag markerer EU at det er 25 år siden Interreg ble lansert som unionens viktigste og største instrument for sosial og økonomisk utjamning i Europas mange og ulike regioner. Det gjøres blant annet gjennom et eget jubileumsseminar i Luxemburg – som du kan følge på web-tv her fra ca klokken 14.30.

Du kan også klikke deg inn på denne linken fra våre Facebook-sider.

Flere hundre prosjekter

Norge har deltatt aktivt i Interreg-programmene siden 1996. Siden da har tusenvis av nordmenn deltatt i flere hundre samarbeidsprosjekter med partnere i de fleste europeiske land.

På Interacts nettjeneste Keep.eu kan du nå finne – og sortere – prosjektinformasjon og -kunnskap fra flere tusen Interreg- og naboskapsprosjekter gjennomført etter årtusenskiftet. På Keep.eu finner du også prosjektene som er gjennomført med norske leadpartnere deltakere.