Tilbake

Ny runde med tidligfinansiering

Interreg IVB Østersjøprogrammet gir støtte til tidligfase prosjektutvikling.

Gjennom EUs Seed money facility tilbyr Interreg IVB støtte til prosjektforberedende aktiviteter. Programmet oppfordrer prosjektutviklere fra hele Østersjøregionen til å søke støtte til prosjektforberedelser innenfor alle temaene i EUs østersjøstrategi.

Såkornfondet finansierer inntil 85 % av prosjektbudsjettet. Norske aktører kan delta på lik linje med aktører fra EU-landene rundt Østersjøen. De forberedende prosjektene har en varighet på inntil ett år, med budsjett på mellom 30 000 og 50 000 euro.

Frist for å søke er satt til 30. oktober 2015, mens en endelig fordeling av såkornmidlene er ventet i løpet av januar 2016. Allerede 25. – 26. august inviteres prosjektutviklere til prosjektverksted og konsultasjoner i Riga.

Hele utlysningsdokumentet finner du til høyre for denne artikkelen. Der finner du også lenke til EUSBSR Seed Money Facility.

Kontakt

 • Sæternes, Ann Irene

  Østlandssamarbeidet

  +47 61 28 93 53

  +47 958 32 758

  Send e-post

  Koordinator for Interreg VB Østersjøprogrammet (Baltic Sea Region)

Tilbake