Ny innsats for miljø og næringsliv

I Botnia-Atlantica (VA 2014 – 2020) strekker samarbeidet seg over fjell og hav på tvers av Norden. Nå venter nye muligheter for alle som vil bidra til å gjøre regionen til et enda bedre sted å bo. Utlysningen, som ble kunngjort 1. juni, gjelder for innsatsområdene næringsliv og miljø. Søknadsfristen er satt til 24. august.

For prosjekt innen innsatsområdene innovasjon og transport åpner utlysningen 1. september, med søknadsfrist 9. oktober.

Vil du bidra til å løse felles utfordringer i Norge, Sverige og Finland? Lenker til programhåndboken og programmets nettsider finner du til høyre for denne artikkelen.

Botnia-Atlantica-programmet finansierer prosjektvirksomhet i de tre finske landskapene Mellersta Österbotten, Österbotten og Södra Östebotten. I Sverige inngår Västerbottens og Norrlands län, samt Nordanstig kommune. Den norske delen av programgeografien består av Nordland fylke.

Botnia-Atlantica strekker seg over fjell og hav, fra Norskehavet i vest til Bottenvika i øst.
Botnia-Atlantica strekker seg over fjell og hav, fra Norskehavet i vest til Bottenvika i øst.