Tilbake

Historien om Interreg IVC

I perioden fra 2007 til 2013 deltok 2295 partnerinstitusjoner i 204 Interreg IVC-prosjekter. En ny online-rapport kaster lys over hvordan programmet har bidratt til samarbeid og utvikling i hele Europa.

Med 29 deltagende nasjoner var Interreg IVC-programmet et alleuropeisk initiativ for det territorielle samarbeidet i Europa. Med et gjennomsnitt på ti deltagende regioner per prosjekt bidro programmet til å trekke inn kunnskap fra alle deler av kontinentet. Slik bidro programmet til å dele erfaringer og utvide horisonten til deltagere og regioner i Europa.

Vil du vite mer om prosjektene og menneskene bak? I en ny og visuelt slående online-rapport fortelles den store historien om Interreg IVC.

Intereg IVC-programmet danner også grunnlaget for Interreg Europe, som i likhet med forgjengeren skal legge til rette for erfaringsutveksling og overføring av god praksis mellom Europas regioner.

LES MER: Første utlysning nærmer seg

 

 

I årene frem mot 2020 skal 28 EU-stater, Sveits og Norge bygge broer mellom Europas regioner. Illustrasjon: Interreg IVC
I årene frem mot 2020 skal 28 EU-stater, Sveits og Norge bygge broer mellom Europas regioner. Illustrasjon: Interreg IVC

Kontakt

 • Eide, Jon Halvard

  Vest-Agder fylkeskommune

  +47 916 97 522

  Send e-post

  Nasjonalt kontaktpunkt for INTERREG Europe

 • Skjerpen, Arve

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  +47 22 24 70 63

  Send e-post

  Fagdirektør

Tilbake