Er du klar for #NSR15Assen?

Påmeldingen til Nordjøkonferansen åpnet i forrige måned, og allerede har godt over 300 prosjektutviklere og -deltakere meldt seg på til konferansen, som går av stabelen i nederlandske Assen.

Under mottoet “exploring ideas, building projects and forging alliances for politicians and project developers” får deltakere fra hele Nordsjøregionen nyttig kunnskap det nye Nordsjøprogrammets mål og virkemidler for det transnasjonale samarbeidet rundt Nordsjøen i årene fram mot 2020.

I løpet av konferansen legges det blant annet opp til aktiv deltagelse blant deltakerne, blant annet gjennom ekskursjoner, workshops og utstillinger hvor kunnskapsinstitusjoner og bedrifter viser hva de kan bidra med i de kommende Interreg-prosjektene.

konferanseprogrammet kan du studere den rikholdige menyen av utflukter, workshops og foredrag.