Ny periode fra kyst til kyst

Botnia-Atlantica strekker seg fra skjærgården langs nordlandskysten, via skandinaviske høyfjell og vidstrakte skoger, til landområdene på begge sider av Bottenviken. Nå er det ikke lenge igjen til den første utlysningsrunden i Interreg-programmet med samme navn kunngjøres. 10. og 11. desember markeres den nye perioden med oppstartskonferanse i Umeå.

Oppstartskonferansen i Västerbottens regionhovedstad retter fokuset mot innhold og fokusområder i den nye programperioden. I løpet av dagene i Umeå presenteres det også konkrete tips til prosjektmetodikk og -gjennomføring. Det blir i tillegg mulighet til å finne inspirasjon til framtidige Interreg-prosjekter og til å knytte kontakter med potensielle prosjektpartnere i Botnia-Atlantica-regionen.

Det er gratis å delta på konferansen, men deltakerne må selv dekke reise og opphold.