Tilbake

Ny periode fra kyst til kyst

Botnia-Atlantica strekker seg fra den nordnorske skjærgården til landområdene på begge sider av Bottenviken. Illustrasjon: botnia-atlantica.eu

Den nye perioden i Botnia-Atlantica-samarbeidet (VA, 2014 – 2020) rulles i gang med oppstartskonferanse i Umeå.

Botnia-Atlantica strekker seg fra skjærgården langs nordlandskysten, via skandinaviske høyfjell og vidstrakte skoger, til landområdene på begge sider av Bottenviken. Nå er det ikke lenge igjen til den første utlysningsrunden i Interreg-programmet med samme navn kunngjøres. 10. og 11. desember markeres den nye perioden med oppstartskonferanse i Umeå.

Oppstartskonferansen i Västerbottens regionhovedstad retter fokuset mot innhold og fokusområder i den nye programperioden. I løpet av dagene i Umeå presenteres det også konkrete tips til prosjektmetodikk og -gjennomføring. Det blir i tillegg mulighet til å finne inspirasjon til framtidige Interreg-prosjekter og til å knytte kontakter med potensielle prosjektpartnere i Botnia-Atlantica-regionen.

Det er gratis å delta på konferansen, men deltakerne må selv dekke reise og opphold.

Kontakt

 • Gunnhild Aasmoe

  Nordland fylkeskommune

  75 65 03 51

  90 29 95 20

  Send e-post

  Kontaktperson for Botnia-Atlantica

Tilbake