La oss samarbeide, Europa!

I perioden 2007 – 2013 bidro over 2000 institusjoner fra hele Europa til å styrke det regionale samarbeidet gjennom deltagelse i over 200 forskjellige Interreg IVC-prosjekter. Kunnskapen fra de ulike prosjektene gjøres nå tilgjengelig på tvers av Europa.

Nå er det på tide å se framover: Under mottoet «Europe, let’s cooperate!» inviteres det til to dager med inspirasjon og informasjon for alle som har interesse av å delta i prosjekter under Interreg Europe-programmet. I løpet av konferansen får deltakerne innsikt i hvordan interregionalt samarbeid i Europa styrker forskning, utvikling, konkurransekraft og muligheten til bærekraftig og miljøvennlig vekst.

Konferansen fokuserer på innhold og muligheter i den nye Interreg-perioden (Interreg V / Interreg Europe, 2014 – 2020), og retter seg mot myndighetsrepresentanter på nasjonalt og lokalt plan, forsknings- og utdanningsinstitusjoner – og alle andre som har nytte og interesse av å delta i et Interreg-partnerskap.

I løpet av konferansen får potensielle prosjektsøkere veiledning, og det er også satt av tid til nettverksbygging og utveksling av ideer og erfaringer.

Påmeldingsfristen til konferansen er 20. november. Mer informasjon og lenker til program og påmelding finner du til høyre for denne artikkelen.

I perioden 2007 - 2013 har over 2000 institusjoner bidratt til kunnskap gjennom 204 IVC-prosjekter.
I perioden 2007 – 2013 har over 2000 institusjoner bidratt til kunnskap gjennom 204 IVC-prosjekter.