Tilbake

Nabosamarbeid: Nu kör vi!

Tjuvstart den nye programperioden på kick off-samling for Interreg VA Sverige-Norge den 28.-29. oktober.

Målet med konferansen er å spre kunnskap om det nye Interreg Sverige-Norge-programmet, utveksle erfaringer og synliggjøre resultater fra inneværende periode. Målgruppen er aktører som jobber med eller har interesse for Interreg; program- og prosjektdeltakere, politikere i kommuner fylkeskommuner, statlige virksomheter, virkemiddelaktører, universiteter/høgskoler, næringslivet og organisasjoner.

Begrenset antall plasser

Konferansen arrangeres på Stratos konferanse & selskapslokale (Youngstorget) i Oslo fra 28. til 29. oktober 2014. Konferanseavgiften er 600 kroner. Deltakerne må bestille og dekke reise og opphold, men arrangørene har reservert 30 rom på Hotel Bristol i Kristian IVs gate 7. Ønsker du å benytte dette tilbudet, oppgi bookingreferanse 281014REGI for å oppnå spesialpris. Rom bookes på epost til post@bristol.no. Påmeldingsfrist er 20. oktober. Antall deltakere er begrenset til 150, så det kan lønne seg å registrere seg tidlig.

Du melder deg på her.

Konferansen legger vekt på sentrale temaer som er valgt ut som fokusområder i neste periode – innovative miljøer, små og mellomstore bedrifter, natur og kulturarv, bærekraftige transporter og sysselsetting og mobilitet i arbeidsmarkedet.

Lenke til fullstendig program og påmelding finner du til høyre for denne artikkelen.IVA-sverigenorge_630

Kontakt

 • Elden, Kari Mette

  Sør-Trøndelag fylkeskommune

  +47 73 86 64 19

  +47 922 19 777

  Send e-post

  Programkoordinator Interreg Sverige-Norge

 • Haabeth, Jørn

  Østfold fylkeskommune

  +47 47292684

  Send e-post

  Kontaktperson for norsk forvaltende organisasjon for Øresund-Kattegat-Skagerrak og kontaktperson Sverige-Norge, Grenseløst samarbeid.

 • Trønsdal, Sidsel

  Nord-Trøndelag fylkeskommune

  +47 74 11 10 55

  +47 924 53 163

  Send e-post

  Kontaktperson Interreg Sverige-Norge og Interreg VA Nord/Sápmi, sørsamisk område.

 • Andersen, Bjørn Terje

  Hedmark fylkeskommune

  +47 62 54 44 41

  +47 913 45 080

  Send e-post

  Programkoordinator Interreg Sverige-Norge, delområde Indre Skandinavia

Tilbake