Tilbake

Konferanse om bærekraftige havner

Regionale havner er i fokus når sluttkonferansen for interregprosjektet LO-PINOD arrangeres 10. oktober. Det er et begrenet antall plasser, så meld deg på nå!

Temaet for konferansen er «The role of regional ports: transforming sustainable freight movement», og representanter fra shipping-, transport- og logistikkbransjen, politikere og finansieringsintisusjoner, samt andre interessenter er invitert.

Deltagerne vil finne ut mer om hvordan havner har blitt effektivisert og om etableringen av kortere skipsruter og lokal videredistribusjon for å levere miljømessige og økonomiske fordeler til samfunn og næringsliv.

LO-PINODs prosjektpartnere vil presentere tre hovedtemaer:

– optimalisering av havnenettverk – hvordan regionhavner kan etablere lokal jernbane- og landtransportlinker for å øke bærekraftige landverts forbindelser- utvidelse av havnetilbudet – muligheter til å yte service til det økende offshore vindkraftmarkedet, cruiseindustrien og nye korte sjøtransportrutene, samt materialene, opplæringen og samarbeidet som trengs

– regional integrering – hvordan havner kan utnytte sitt potensial og igjen innta en mer framskutt og bærekraftig rolle i den lokale økonomien gjennom overordnet planlegging og en mer aktiv rolle i sitt nærområde

Her kan du melde deg på.

Det er et begrenset antall plasser, så man er ikke garantert plass på konferansen.

Se forøvrig lenken til høyre for mer informasjon.

Kontakt

 • Clarke, Kate

  Hordaland fylkeskommune

  +47 55 23 95 32

  +47 934 67 645

  Send e-post

  Nasjonalt kontaktpunkt Interreg VB Nordsjøprogrammet

Tilbake