Tilbake

Videokonkurransen avsluttet

Fristen for innlevering av bidrag til videokonferansen i regi av INTERACT er nå passert, og de 93 videoene som oppfylte kriteriene er nå lagt ut. Én av dem – «Barents Mediasphere» – har norsk tilknytning, og du kan se videoen her.

Konkurransen ble lansert i mai, og temaet var «Utfordringer og løsninger over grensene». Fram til 15. august kan du stemme på den eller de videoene du syns er best. Vinnerne vil bli annonsert i forkant av European Cooperation Day, som i år arrangeres 21. september i Milano.

Bidraget «Barents Mediasphere» ble laget i forbindelse med et kurs for unge journalister i Norge i april 2014. Prosjektet med samme navn hjelper journalister fra Finland, Norge, Russland og Sverige med å knytte kontakter over grensene.

For å se alle bidragene og stemme på dine favoritter, klikk på lenken til høyre.

Kontakt

  • Godal, Odd

    Kommunal- og moderniseringsdepartementet

    +47 22 24 70 21

    Send e-post

    Ansvarlig for Interreg-programmene i Norge

Tilbake