Tilbake

Første runde åpner i september

Forutsatt at EU-kommisjonen godkjenner det nye Interreg VB Nordlig Periferi og Arktis (NPA), åpner første utlysningsrunde 30. september 2014. Siste frist for å levere prosjektsøknader er 24. november.

For at det nye programmet kan starte opp så snart som mulig, har overvåkningskomitéen nå gått ut med en forhåndsannonsering av første utlysningsrunde. Potensielle søkere oppfordres til å starte utviklingen av idéer til nye hovedprosjekter samt kartlegge mulige samarbeidspartnere og finansieringskilder.

Det nye programmets visjon er å bidra til levende, konkurransedyktige og bærekraftige lokalsamfunn, ved å utnytte innovasjon og nytenking basert på en effektiv bruk av nordområdenes ressurser og muligheter.

Programmet vil bli presentert i detalj på programmets nettside mot slutten av september, og annonsert på konferansen «Cool North» som går av stabelen i Strathpeffer, Skottland 30. september. I forbindelse med konferansen vil det bli arrangert et «Hvordan søke»-seminar den 1. oktober. Dette seminaret vil gi konkret informasjon om søknadsskjema, budsjett og partnerskap.

Forhåndsannonseringen i PDF-format finner du til høyre.

Kontakt

 • Lisbeth Nylund

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  +47 22 24 70 06

  +47 90 97 71 73

  Send e-post

  Medlem i overvåkingskomiteen for Nordlig Periferi og Arktis.
  Medlem i overvåkingskomiteen for Kolarctic ENI

 • Thorgersen, Lena

  Nordland fylkeskommune

  +47 975 49 698

  Send e-post

Tilbake