Tilbake

Fikk servert Interreg til frokost

Foto: www.fredrikstenkro.com

Siden 2012 har Högskolan Väst i Trollhättan og Høgskolen i Østfold i Halden arbeidet sammen for blant annet å kartlegge kulturforskjeller blant næringslivsledere på begge sider av grensen. Forrige uke presenterte de resultatene av Interregprosjektet «Grenseløst næringsliv» på et frokostseminar.

Hvordan setter bedriftene sine priser? Hvordan bør de markedsføre seg? Hvordan gjøre dette bedre? Dette var noen av spørsmålene prosjektet hadde stilt, og på frokostseminaret 2. juni på Fredriksten kro ble noen av svarene lagt fram. Det ble også presentert resultater fra det øvrige samarbeidet i «Grenseløst næringsliv».

Samarbeidet med Høyskolen gir også resultater ved ulike rapporter skrevet av studenter som har sett nærmere på ulike bedrifter. Avslutningsvis var det også lagt opp til dialog om forskjellene på den svenske og norske bedriftskulturen. Selv om det hadde vært ønskelig med ennå flere deltagere fra næringslivet, ble det en konstruktiv dialog om videre samarbeidsprosjekter, og nyttige innspill til arbeidet i den neste interregperioden.

Foto: www.fredrikstenkro.com
Foto: www.fredrikstenkro.com

Kontakt

  • Haabeth, Jørn

    Østfold fylkeskommune

    +47 47292684

    Send e-post

    Kontaktperson for norsk forvaltende organisasjon for Øresund-Kattegat-Skagerrak og kontaktperson Sverige-Norge, Grenseløst samarbeid.

Tilbake