Ny Interreg-profil presentert

Agnès Monfret fra DG Regio, og Frank Schneider fra programmet CENTRAL EUROPE, presenterte vinnerforslaget i Brussel 19. mai. Det er bestemt at navnet «Interreg» skal være det som benyttes i all kommunikasjon, og alle involverte i det europeiske terriorielle samarbeidet oppmuntres til å benytte det.

– Dette er et veldig viktig steg i å øke oppmerksomheten rundt programmene og prosjektresultatene. Men varemerket er mer enn bare logoen, det starter med navnet som best representerer det – og det er Interreg, sa Walter Deffaa, generaldirektør for DG Regio.

Det gjenstår ennå noe finpuss på logoen, men dette er bare detaljer, og det vil bli utarbeidet en egen profilhåndbok. Etter hvert vil det bli avklart hva som er nødvendig – og gjennomførbart – av harmonisering av kommunikasjon rundt varemerket og resultatene av det terriorielle samarbeidet.