Har laget EU-skole på video

«Patriks EU-Skola» ble resultatet av frokostintervjuet Ann-Louise Rönestål Ek fra P4 Jämtland gjorde med frilansjournalist Patrik Oksanen. Han har tidligere blant annet jobbet som regional utenrikskorrespondent i Brüssel for Sveriges Television, og sitter inne med mye kunnskap om EU-spørsmål.

Over og til høyre kan du de de to første delene av intervjuet som gir alle svensker som ønsker det, mange gode grunner til å stemme ved valget til EU-parlamentet. Blant annet at den enkelte representant i EU-parlamentet – etter Oksanens mening – større påvirkning på folks dagligliv enn enkeltrepresentanter i den svenske Riksdagen eller Stortinget. Alle de fire delene av intervjuet ser du på prosjektets hjemmeside, eller på YouTube.

Prosjektet «Mer Nyheter OVER GRENSEN» er et mediautviklingsprosjekt som pågår fram til høsten 2014. Det er en videreutvikling av «Informsjon og nyheter OVER GRENSEN»som ble avsluttet i juni 2013. Prosjektet gjenomføres som et nært samarbeid mellom flere medieforetak i Jämtland, Västernorrland og Trøndelag. Prosjektledere er journalistene Ann-Louise Rönestål Ek, Östersund og Elin Solvang, Steinkjer.