Tilbake

Avslutter med live bedriftskåring

Når Interreg-prosjektet Nordens beste innlandsregion oppsummerer innsatsen, kårer de like godt den mest vellykkede bedriftssatsingen på direkten. Prisvinneren får 10 000 kroner.

For tredje året på rad, inviterer Hamarregionen Utvikling gjennom Interreg-prosjektet Nordens beste innlandsregion til møteplassen Ja, vi får det til!. 

Samlingen markerer avslutningen av Interreg-prosjektet, og vil oppsummere resultater og erfaringer fra det grenseoverskridende samarbeidet. I prosjektet ånd, vil Ja, vi får det til! også løfte fram og presentere bedrifter som får det til i Nordens beste innlandsregion.

I år er det også innstiftet en pris for å få frem vellykkede bedriftssatsinger i Hamarregionen. Prisen er på 10 000 kroner og deles ut av Hamarregionen Næringsforum den 27. mai. I alt er 55 bedrifter nominert, og den 27. mai vil deltakerne på Ja, vi får det til! kåre vinneren i en direkteavstemming.

Utvelgelsen av de tre finalistene er gjort med bakgrunn i den nylige vedtatte identitetsplattformen for Hamarregionen. Her er Romslighet et bærende element, og to av løftene går på #bestevertskap og #romforåskape.

Kontakt

 • Andersen, Bjørn Terje

  Hedmark fylkeskommune

  +47 62 54 44 41

  +47 913 45 080

  Send e-post

  Programkoordinator Interreg Sverige-Norge, delområde Indre Skandinavia

Tilbake