SITE-prosjekt med egen blogg

Sverige – Norge-prosjektet Destinasjonsutvikling Sälen, Idre, Trysil og Engerdal (SITE) har opprettet egen bloggside for presentasjon av informasjon fra prosjektet.

På bloggen SITE Destination kan du følge arbeidet med å sammenkoble grensekommunene Malung-Sälen og Älvdalen i Sverige, og Trysil og Engerdal i Norge til en verdensdestinasjon med helårs turisme som hovednæring.

Bloggen ble opprettet i oktober i fjor og har som mål å oppdateres en gang i uka. Tanken er at både deltakere i prosjektet, befolkning og andre interesserte skal kunne holde seg oppdatert og følge med i hvordan prosjektet skrider fram.

På bloggen finner du blant annet informasjon om Hedmark og Dalarna i globaliseringens tidsalder, fjernundervisning for sesongarbeidere, om en studiereise till Norge og Dovrefjell om lokal forvaltning av naturreservat, om Trysils bærekraftprosjekt og ikke minst om vårens entreprenøskapshelg i Sälen 30. mars – 1. april. På bloggen finner du ikke minst mange bilder.

Bloggen er på svensk og engelsk, men foreløpig ikke på norsk.