Laster Kalender

« Alle Kalender

  • Dette event har allerede funnet sted.

Løs regionale utfordringer gjennom Peer Review-møter

30. september 2022 @ 08:00 17:00

Politikklæringsplattformen i Interreg Europe tilbyr muligheter for å søke om å få ekstern vurdering av regionens utfordringer. Her får man muligheter for å finne løsninger på regionale utviklingsutfordringer gjennom eksterne fagfellevurderinger. Tjenesten går under betegnelsen Peer Review og består av et to-dagers møte. Disse er utformet for å bidra til å løse politiske utfordringer.

Interreg Europe tilbyr fagfellevurdering

Det tilbys fysiske eller digitale møter hvor en gruppe av nøye utvalgte regioner med lignende profil og interesser deltar. Et team av eksperter gjør en vurdering av regionens utfordringer. Dette kan for eksempel være temaer i tilknytning til det grønne skiftet, offentlig tjenesteyting, demografi, kompetanseforsyning, innovasjon og konkurransekraft.

Formålet med denne øvelsen er å gi råd og anbefalinger om hvordan ulike utfordringer av denne typen kan løses. Relevante lokale interessenter kan også involveres. Målet er å gi deg råd, anbefalinger og en handlingsplan for å løse utfordringene i din region.

Under fagfellevurderingen får du:

  • En dybdeanalyse av din politiske utfordring.
  • En erfaringsutveksling med relevante beslutningstakere.
  • En presentasjon av potensielle løsninger.
  • Dra nytte av spesifikke anbefalinger og kunnskap for å ta bedre informerte beslutninger.

Søk om fagfellevurdering

Peer Review kan søkes fortløpende, men om man ønsker å få utført en slik tjeneste i løpet av første halvår 2023 må man søke innen 30.november.

Les mer om «Peer Review» og prosedyrene for å søke her:

Kontakt

Jon Halvard Eide

Agder fylkeskommune

+47 91 69 75 22

Jon.Halvard.Eide@agderfk.no

Nasjonalt kontaktpunkt for INTERREG Europe