Tilbake

Temahefte om europeisk samarbeid

Interact har publisert et hefte som skal bidra til å gi samarbeid i Europa et menneskelig ansikt i form av mange vellykkede og inspirerende hendelser.

Heftet «European Cooperation in action» prøver å gi svar på hva tiltakene ETC (European Territorial Cooperation) og ENPI (European Neighbourhood and Partnership Instrument) har oppnådd i løpet av de siste syv årene, og hvorfor EU skal fortsette å finansiere denne type tiltak. Heftet gir eksempler og forteller historier til mennesker i Europa og langs Europas yttergrenser, hvis liv har blitt betydelig forbedret de siste syv årene på grunn av EU-midler.

Heftet er utgitt etter European Cooperation Day 2013, etter et år med svært vellykkede og inspirerende hendelser. Mer enn 173 aktiviteter fant sted i 32 land i løpet av året. Alle disse viser viktigheten og betydningen av europeisk samarbeid.

Interact-magasin

Tilbake