Tilbake

Nytt Green Highway Magasin

I den siste utgaven av Green Highway Magasin – prosjektet Green Highways nyhetsmagasin – kan du lese mer om investeringer i ladestasjoner, Teslas suksess i Trondheim og om selskapet EV Power.

Dette er den andre utgaven av prosjektets nyhetsmagasin. Denne gangen er fokuset på Green Highway sett fra omverdenen. Magasinet byr på store og små eksempler på en unik innsats innenfor bærekraftig transport.

Det gjelder blant annet verdalsforetaket EV Power som etablerer og drifter ladeløsninger for el-bil inkludert hurtigladere. Selskapet har fått muskler gjennom samarbeid med Green Highway og har utviklet teknologi for å håndtere lading og betalingsløsninger. De er de første i Norge som nå lanserer betaling for lading med SMS og egen APP, en teknologi som allerede er solgt til andre deler av landet. Daglig leder i EV Power, Gøran Vollan, er blant annet intervjuet i denne utgaven av Green Highway Magasin.

Green-Highway-magasin

Tilbake