Tilbake

ECD 2013 har startet

Det europeiske samarbeidets dag (ECD) avvikles i disse dager flere steder rundt om i Europa. I den anledning foregår det over 100 arrangement i nesten 30 EU-land og naboland – men ingen i Norge.

European Cooperation Day arrangeres av EU og er et slags utstillingsvindu for både oppnådde resultater og pågående prosjekter i det europeiske samarbeidets ånd. Selve dagen er den 21. september, men det foregår og har foregått arrangement i flere dager allerede.

ECD skal bringe europeiske naboer nærmere i form av bilturer, spørrekonkurranser, filmfestivaler, prosjektledermesser, konserter og sykkelturer. Ingen av arrangementene foregår i Norge, men på ECDs egen nettside (se lenke til høyre) kan du se om det likevel er et arrangement du kan ha mulighet til å delta i.

ECD

Tilbake